Cilën dritare do të hapnit? Zgjedhja juaj do t’ju ndihmojë të kuptoni të ardhmen

  • E.K /
  • 28 April 2021 - 13:25
Cilën dritare do të hapnit? Zgjedhja juaj do t’ju ndihmojë të kuptoni të ardhmen

Një dritare mund të jetë simbol i asaj që do të vijë së shpejti në jetën tuaj. Por si të përballeni me këtë të ardhme? Kjo provë do t’ju tregojë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Jeni një person i hapur dhe spontan, por edhe i thjeshtë. Shikoni drejt së ardhmes me shumë besim se keni bërë gjithçka që të jeni gati për ato që duhet të arrini. Ju e keni ndërtua jetën tuaj gradualisht me një themel të fortë dhe sot mund të thoni se asgjë nuk mund t’ju rrëzojë.

Nr.2

Jeni pak mohues. Jetoni në flluskën tuaj. Nuk ju intereson se çfarë po ndodh jashtë, rreth jush, ose kudo tjetër. Thjesht dukeni mirë. Problemi është se çfarë ndodh rreth jush dhe mund, herët ose vonë, ta thyejë flluskën tuaj.

Të mos parit të asaj që po ndodh, nuk e ndalon dot gjënë të ndodhë. Ju duhet të jeni më të guximshëm dhe t’i kushtoni vëmendje asaj që ndodh përtej botës suaj të vogël.

Nr.3

Jeni një luftëtar dhe përgatiteni për atë që ju vjen si një i tillë. Jeta ju ka treguar herë pas here se po vazhdoni përpara pa u dorëzuar.

Pra, ju nuk keni frikë nga e ardhmja. Keni kapërcyer shumë sfida, megjithatë i keni përballuar. Ju mund të përballeni me “stuhi” të tjera, por fuqia juaj nuk do të mund të dobësohet.

Nr.4

Jeni pak ëndërrimtar dhe një person super optimist. Kjo është arsyeja pse shikoni të ardhmen me dëshirë dhe ankth. Jeni të bindur se më e mira do të ndodhë gjithmonë. Kjo ju bën një person të lumtur dhe shpresëdhënës, dy atribute këto që nuk gjenden kollaj sot.

Problemi i vetëm është se ju prisni aq shumë nga e ardhmja sa nuk jeni në gjendje të shijoni atë që keni sot. Në një moment, ndalo së pari nga dritarja dhe shiko përreth. Ka shumë gjëra për të shijuar ende!

Nr.5

Jeni një person super detajist dhe i organizuar, mundoheni ta mbani të ardhmen nën kontroll gjithmonë. Jeni të bindur se nëse kujdeseni siç duhet, mund të shmangni çdo situatë.

Fatkeqësisht kjo është e pamundur. Sigurisht që do të jeni pak më të përgatitur se të tjerët për disa ngjarje të caktuara, por kurrë nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni se çfarë do të ndodhë. Mundohuni të relaksoheni pak dhe të përqafoni pasigurinë. 

(Kosova Sot Online)