Test psikologjik: Zgjidhni njërën nga figurat dhe zbuloni nëse dashuroni me mendje apo me zemër

  • E.K /
  • 22 May 2021 - 16:45
Test psikologjik: Zgjidhni njërën nga figurat dhe zbuloni nëse dashuroni me mendje apo me zemër

Nëse keni zgjedhur:

Frika

Nëse keni zgjedhur rrethin e parë, ajo që mbizotëron në dashuri për ju, të paktën në këtë pikë të jetës tuaj, është frika. Ndoshta një marrëdhënie e vështirë nga e kaluara ju lëndoi, ose ndoshta disa probleme ju lënduan.

Por çfarë nëse do të kishit një shans? A i mbani mend frikërat e tjera që keni kaluar? A nuk do të ndiheni pak të lirë kur ta kapërceni këtë? Pas kësaj frike ka diçka shumë të mirë që mund t’ju presë.

Mister

Nëse keni zgjedhur rrethin e dytë, ajo që ju drejton në dashuri, ajo që ju bën të vendosni se çfarë dëshironi të jeni me dikë, është misteri.

Nëse ka diçka që ju tërheq është e pamundura, ajo që nuk mund ta zgjidhni, që as nuk e dini, që duhet të deshifroni pak nga pak sikur të ishte një enigmë. Kjo është ajo që ju bën të dashuroheni më shumë, diçka që nuk jepet menjëherë, por diçka misterioze.

Projektimi i jetës

Nëse keni zgjedhur këtë rreth, i fundit nga e majta në të djathtë në krye, ajo që mund të doni më shumë është e ardhmja. Ju duhet të dini që keni shumë siguri dhe qëndrueshmëri.

Nëse jo, nuk ka kuptim për ju. Mos besoni në pasione që mbarojnë aq shpejt sa fillojnë.

Impulsi

Nëse keni zgjedhur rrethin katër, padyshim, ajo që ju drejton në dashuri janë impulset.  Ju rrëmbeheni nga ajo që ndjeni, ndonjëherë shumë. Jeni një nga ata persona që nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët. Gjëja më e rëndësishme është të gjesh ekuilibrin.

Zemra

Nëse e keni zgjedhur këtë rreth, ju mund të keni vizionin më të pastër të dashurisë se të gjithë të tjerët. Jeni një person që nuk keni frikë të dëgjoni zemrën, përtej asaj që mendja juaj mund t’ju thotë.

Jeni një nga ata njerëz që duan përtej distancës ose kohës, sepse kur lidhin zemrën me dikë asgjë dhe askush nuk do ta thyejë këtë lidhje të shenjtë.

Analiza

Nëse keni zgjedhur këtë rreth, në dashuri ju drejtoheni nga analiza, domethënë mendja dhe arsyeja.

Ju mund të jeni paksa të largët, të ftohtë apo llogaritës, sepse duhet të ndaloni impulset dhe të matni pasionet. Për ju, rëndësi kanë vetëm rregullat.

/italia feed

(Kosova Sot Online)