Zbuloni se çfarë lloj energjie transmetoni tek të tjerët

  • A.P /
  • 23 korrik 2021 - 15:37
Zbuloni se çfarë lloj energjie transmetoni tek të tjerët

Zgjidhni një imazh dhe lexoni për të parë se çfarë thotë ai për energjinë tuaj.

Nëse keni zgjedhur:

1.Shpresa, lumturia dhe humori

Ju jeni një burim i bukur drite në këtë botë të errët! Kemi nevojë për më shumë njerëz pozitivë si ju që me të vërtetë të ndryshojnë rrjedhën e historisë.

Njerëzit kanë nevojë për dikë me guximin dhe zemrën tuaj të pastër për t’iu drejtuar dhe ju nuk na zhgënjeni! Ju jeni një person i jashtëzakonshëm dhe kjo është e qartë për të gjithë ata që ju njohin.

2.Guximi, mirësia dhe paqja

Ju u tregoni njerëzve forcën tuaj të brendshme kur ata kanë më shumë nevojë. Është gjithashtu e rëndësishme të mbani mend guximin tuaj.

Ju rrallë vraponi nga një sfidë dhe miqtë e të dashurit tuaj e kuptojnë që gjithmonë i mbështesni ata (veçanërisht kur janë lodhur duke luftuar me veten e tyre).

3.Dashuria dhe lumturia

Ju e merrni dashurinë me vete kudo që shkoni dhe ia përcillni njerëzve të tjerë. Përqafimet falas janë motoja juaj për jetën dhe gjithmonë përpiqeni të përhapni dashuri.

Buzëqeshja juaj e ëmbël është një rreze dielli, madje edhe për ata që nuk ju njohin.

4.Hiri, bukuria dhe dhembshuria

Shihni bukurinë përreth jush, në gjithçka, edhe kur të tjerët nuk munden. Tregojini botës se çfarë është bukuria e vërtetë, përmes dhembshurisë për të tjerët.

Ju mund të kaloni një përjetësi nën yje, duke parë hënën e plotë, në harmoni të plotë me universin. Njerëzit tërhiqen nga ju sepse jeni një vëzhgues i heshtur dhe përgjithësisht keni këshilla të shkëlqyera.\

(Kosova Sot Online)