Trendi më i ri i bukurisë: Fytyrë pa vetulla!

  • G.G /
  • 31 korrik 2021 - 11:21
Trendi më i ri i bukurisë: Fytyrë pa vetulla!

Trendi më i ri i zbardhjes së vetullave ka hyrë në skenë

Personazhet e famshme janë kryesisht ato që diktojnë trendët, kështu që ne kaluam nga trendi i vetullave të holla, te vetullat e trasha të popullarizuara, ndërsa tani kemi vërejtur diçka krejt të re në botën e Hollywoodit.

Shihni se si u rri ky trend Kim Kardashian dhe Katy Perry.

Metoda e re përfshin zbardhjen e plotë të tyre me përbërjen e tenit së lëkurës.

A do të dominojë plotësisht kjo tendencë, si të tjerat, në “botën e vetullave”?

Rezultati përfundimtar është mbresëlënës, por a na pëlqen vërtet?

(Kosova Sot Online)