Kjo truk do të siguroj që enët tuaja të dalin të thara plotësisht çdo herë

  • E.K /
  • 17 gusht 2021 - 15:53
Kjo truk do të siguroj që enët tuaja të dalin të thara plotësisht çdo herë

Pjatalarëset janë me të vërtetë një pajisje që kursejnë kohë, por ndonjëherë mund të jetë e vështirë për të punuar me to.

Një nga problemet më të zakonshme me të cilat merren njerëzit është se enët e tyre nuk janë tharë plotësisht edhe pas një cikli të shpëlarjes, larjes dhe tharjes së plotë. Ndërsa nuk e mposht plotësisht qëllimin e makinës, është ende një gjë e keqe që të duhet të thani gjithçka me dorë pasi pajisja supozohet se do ta bënte atë për ju.

Për fat të mirë, një ndryshim i lehtë mund të sigurojë që enët tuaja të jenë të thara sa herë që largohen nga pjatalarësja juaj.

Life Changing Dishwasher Hack #tutorials #kitchenhacks #parentsoftiktok #dishwasherhack

♬ original sound – Babs aka Nonna

Kjo këshillë vjen nga Babs në TikTok. Herën tjetër që pjatalarësja juaj të përfundojë një cikël pastrimi dhe enët tuaja janë ende të njoma, hapni derën e pajisjes, palosni një peshqir dore mbi derë në mënyrë që gjysma e tij të dalë jashtë, dhe pastaj mbylleni atë për pesë minuta.

Kur e hapni, Babs thotë se do të keni pjata të thara. Ngjitja e atij peshqiri në makinë me sa duket ndihmon në thithjen e avullit dhe lagështirës së tepërt që lundron pas larjes.

(Kosova Sot Online)