Ky është vendi me gratë më të bukura në botë

  • E.K /
  • 27 gusht 2021 - 09:00
 Ky është vendi me gratë më të bukura në botë

Duke folur në mënyrë objektive, bukuria është diçka plotësisht subjektive. 

Sidoqoftë, në përgjithësi, siç dëshmohet nga përpjekjet e UCityGuides.com për të bashkuar vendet me gratë më të bukura në botë, ka vende që bashkojnë gra më të bukura se çdo tjetër.

Dëshiron të maksimizosh fuqinë tënde mashkullore? Provo këtë

Pra, në krye të listës ishte Brazili, i cili, siç u përmend në artikull, përbëhet nga ndoshta njerëzit më të përzier, se çdo vend tjetër.

Prandaj, kombinimi i gjeneve të ndryshme krijon rezultatin e përsosur, si në fytyrë ashtu edhe në trupin e grave të saj.

Rusia ndjek në vendin e dytë, një vend që, sipas artikullit, bukuria femërore është e përhapur në fund të hapësirës së saj të madhe.

Treshja plotësohet nga Sllovakia, e dominuar nga gra të gjata, bionde, karakteristika që ato i kanë fituar natyrshëm, pa asnjë përpjekje fare. Në vendin e katërt është Suedia me gratë e vendit që kanë saktësisht të njëjtat karakteristika si sllovakët.

 Dallimi i vetëm, siç theksohet në botim, është fakti se suedezët janë shumë të arsimuar.

Pesë të parët plotësohen nga Venezuela, një vend që ka fituar më shumë tituj në konkurset e bukurisë Miss World dhe Miss Universe në mbarë botën. Diçka që i atribuohet, siç zbulon artikulli, obsesionit të grave të vendit me bukurinë. Në fakt, kur nuk janë të bekuar nga natyra me bukuri të papërlyer, ata nuk hezitojnë të lihen në duart e ekspertëve për rezultatet e dëshiruara.

Shikoni listën e plotë të vendeve me gratë më të bukura në botë më poshtë:

Brazil

Rusia

Sllovakia

Suedia

Venezuela

Kolumbia

Ukraina

Libani

Angola

SHBA

(Kosova Sot Online)