Zgjidhni simbolin tuaj, shenja përcaktohet prej fati

  • E.K /
  • 11 tetor 2021 - 14:10
Zgjidhni simbolin tuaj, shenja përcaktohet prej fati

Nr. 1

Sido që të ketë qenë fillimi i vitit, është koha ta harroni atë dhe ta shikoni jetën tuaj nga një këndvështrim tjetër. A jeni të kënaqur me gjithçka apo ka dëshira të ngjashme që ju ndjekin, por duken joreale? Mos ngurroni të provoni drejtime të reja të biznesit, të bëni njohje, të bëni një jetë aktive dhe të kërkoni gjëra pozitive rreth jush. Ngjarjet e muajit tjetër do të formojnë një themel të mirë për gjysmën e ardhshme të vitit. Investoni në to më të mirën e forcës dhe aftësive tuaja, dhe frutet e shkëlqyera nuk do t’ju mbajnë të prisni gjatë!

Nr. 2

Lodhja e grumbulluar për shumë muaj ka arritur kulmin. Ndaluni dhe shikoni përreth, a keni atë që dëshironi apo të gjitha përpjekjet tuaja janë nënvlerësuar dhe rezultati ju lë të dobësoheni? Bëni një pushim dy javë dhe përpiquni të kuptoni veten. Analizoni qëllimet kryesore, bëni një listë të plotë dhe hapat për t’i arritur ato. Formoni në kokën tuaj dhe në letër një ide të qartë për të ardhmen e dëshiruar dhe mos ngurroni të filloni të zbatoni të gjitha pikat.

Nr. 3

Ishte mirë, por do të bëhet edhe më mirë! Ju jeni të gëzuar, plot energji dhe po lëvizni në drejtimin e duhur. Mbledhja e detyrave tuaja shpërblen. Përpjekjet gjejnë një përgjigje pozitive nga fati dhe ata përreth jush. Në muajin tjetër vlen të kufizoni shpenzimet tuaja. Akumulimi i fondeve gjatë 4 javëve të ardhshme ka një rëndësi të shenjtë dhe do të ndikojë shumë në situatën financiare gjatë gjashtë muajve të ardhshëm.

(Kosova Sot Online)