Çfarë do të thonë tre dysha në vitin 2022 – si do të ndikojë në fatin tuaj

  • E.K /
  • 06 dhjetor 2021 - 09:42
Çfarë do të thonë tre dysha në vitin 2022 – si do të ndikojë në fatin tuaj

Viti që vjen është specifik, veç të tjerash, sepse në përbërjen e tij ka tre dysha

Cila është simbolika e vitit 2022 në numerologji dhe çfarë do të na sjellë?

Numri 2 do të thotë dualitet, ekuilibër dhe përshtatshmëri, besim, bashkëpunim dhe diplomaci. Numri 2 gjithashtu përfaqëson dashurinë, familjen dhe partneritetin, çiftin.

(Kosova Sot Online)