Pranvera nuk është aq larg sa duket, le të bëhemi gati për trendin e çantave

  • G.G /
  • 06 January 2022 - 10:54
Pranvera nuk është aq larg sa duket, le të bëhemi gati për trendin e çantave

Pak para se të vijë pranvera, stilistët ndërkombëtarë janë kujdesur të sjellin modelet më ‘in’ të çantave duke mbajtur parasysh se çfarë nuk duhet të mungojë në garderobën tuaj.

Edhe për këtë vit, çantat e vogla, ato me ngjyra, por dhe ato të punuara me dorë, do të jenë modelet që do të kryesojnë për tëkombinuar veshjen në një drekë apo darkë. Më poshtë ju sjellim disa prej tyre, të cilat mund t’ju plotësojnë edhe më mirë ‘look-un’ final:

(Kosova Sot Online)