Pse meshkujt e rinj tërhiqen nga gratë më të vjetra në moshë?

  • E.K /
  • 10 janar 2022 - 08:59
Pse meshkujt e rinj tërhiqen nga gratë më të vjetra në moshë?

Nga vendosmëria e deri te seksualiteti – arsyet pse burrat e rinj dashurohen më gra të moshuara janë të shumta.

Studimet thonë se meshkujt e rinj i shohin më të vendosura, më të sinqerta e më mendjehapura gratë më të vjetra në moshë.

Gjithashtu, ata thonë se gratë e vjetra janë më mbështetëse dhe përballen me maturi me lidhjen.

Më poshtë po ua radhisim 15 arsye që burrat e rinj dashurohen me gra të moshuara:

1. Gratë e moshuara janë mirë të vendosura dhe të nxitura
2. Ata janë me përvojë të madhe
3. Gratë e moshuara janë të sinqerta dhe mendjehapur
4. Gratë e moshuara zakonisht i shmangen teknologjisë
5. Gratë e moshuara nuk kanë nevojë për përkëdhelje të vazhdueshme
6. Ata janë jashtëzakonisht të pavarur
7. Gratë e moshuara dinë t’i marrin gjërat ngadalë
8. Ata janë në kontakt me realitetin
9. Gratë e moshuara janë shumë mbështetëse
10. Ata mund të përballen me prishje të marrëdhënieve me maturi
11. Gratë e moshuara nuk kanë ankesa në lidhje me trupin e tyre
12. Gratë e moshuara janë me fat
13. Ata janë të përkushtuar dhe besnikë
14. Gratë e moshuara janë super të sigurta

(Kosova Sot Online)