4 shenja që duhet të ruhen, një tradhti po iu vjen rrotull

  • G.G /
  • 17 January 2022 - 10:07
4 shenja që duhet të ruhen, një tradhti po iu vjen rrotull

Sipas interpretimit të astrologëve ka një probabilitet të lartë që këto tri shenja të zodiakut të përjetojnë një surprizë të pakëndshme nga miqtë e tyre sw shpejti.

Dashi

Personi që keni besuar së shpejti mund t’ju zhgënjejë. E gjeni dot kush është? Nëse keni dikë në mendje, ndoshta keni të drejtë.

Binjakë

Mos harroni nëse i keni borxh dikujt në të kaluarën apo nuk e keni mbajtur fjalën tuaj. Ti e tradhtove besimin e atij personi, pas së cilës asaj iu desh shumë kohë që të ndihej sërish e sigurt pranë jush. Ndërkohë, ju u afruat dhe mendonit se gjërat e shëmtuara ishin tani pas jush. Në fakt, ai person nuk ju ka falur kurrë.

Shigjetari

Ju e keni besuar një person që në shikim të parë, por ai mund t’ju kthejë shpinën kur keni më shumë nevojë. Edhe nëse jeni të vetëdijshëm për atë rrezik, ju bëni sikur nuk e besoni, ndaj është koha për të pranuar realitetin.

(Kosova Sot Online)