Me bekimin e yjeve të ekranit dhe Instagramit, nga sot e tutje stilimi i flokëve me onde ndryshon

  • G.G /
  • 21 janar 2022 - 09:51
Me bekimin e yjeve të ekranit dhe Instagramit, nga sot e tutje stilimi i flokëve me onde ndryshon

Flokët me onde janë të preferuarit e shumicës, sidomos atyre që kanë një gjatësi të konsiderueshme tek flokët dhe nga tani e mbrapa mund të aplikoni mënyrën më të thjeshtë për t’i realizuar. Yjet e ekranit kanë kthyer në trend ondet e thjeshta nga gjysma e flokët e poshtë. Si realizohen? Bëni gërsheta të thjeshta vetëm në gjysmën e flokët dhe lëshojini pas një dite ose disa orësh. Vetëm kaq duhet për të realizuar ondet më trend të këtij viti. Më tej ju tregojmë me foto personazhesh publikë si do duken nëse i stiloni në disa mënyra.

(Kosova Sot Online)