Nëse arrini të gjeni cila nga gratë është shtatzënë, niveli juaj i inteligjencës është mbi mesataren

  • E.K /
  • 27 janar 2022 - 14:58
Nëse arrini të gjeni cila nga gratë është shtatzënë, niveli juaj i inteligjencës është mbi mesataren

Është koha për të testuar inteligjencën tuaj me një “quiz” që do t’ju bëjë t’i shikoni gjërat më thellë.

Shiheni me vëmendje sepse ky test nuk është aq i thjesht sa mendoni.

Ne zgjodhëm këtë “sfidë” për ju dhe do të dëshironim t’ju sfidonim të gjenit përgjigjen e saktë.

Përgjigja e saktë është figura tre. Figura tre tregon se gruaja është shtatzënë pasi ajo nuk mund t’i lidh atletet për shkak të barkut të rrumbullakosur.

Nëse keni zgjedhur numrin 3, urime, niveli juaj i inteligjencës është mbi mesataren dhe keni aftësi t’i shikoni gjërat më në thellësi dhe jo vetëm anën sipërfaqësore të tyre.

(Kosova Sot Online)