2 shenjat e horoskopit që nuk gënjejnë kurrë dhe 3 shenjat që gënjejnë më shumë

  • E.K /
  • 02 February 2022 - 09:08
2 shenjat e horoskopit që nuk gënjejnë kurrë dhe 3 shenjat që gënjejnë më shumë

Zëri hollohet, këmbët lëvizin dhe shpatullat ngrijnë, këto janë disa detaje se si mund të dalloni që dikush po gënjen. Por për disa njerëz të tjerë gënjeshtra është e thjeshtë. Si mund ta dallojmë ne këtë? Astrologjia i tregon 3 gënjeshtarët…

Binjakët – Ata nuk i rezistojnë dot gënjeshtrave kur tregojnë histori. Në të vërtetë ata duan thjesht që ta bëjnë më interesante historinë që po tregojnë.

Akrepi – Ata gënjejnë për të mos treguar gjithçka nga jeta e tyre.

Peshorja – Ata gënjejnë për të shmangur konfliktet.

Ndërsa dy shenjat që nuk gënjejnë kurrë janë: Dashi dhe Shigjetari.

Dashi – Ata nuk do t’ju gënjejnë që ju të ndiheni mirë. Ta harroni.

Shigjetari – Ata janë një libër i hapur dhe i tregojnë historitë siç janë.

(Kosova Sot Online)