Gjithçka ju duhet është një shall mëndafshi dhe këto mënyra për ta kombinuar

  • G.G /
  • 24 February 2022 - 09:54
Gjithçka ju duhet është një shall mëndafshi dhe këto mënyra për ta kombinuar

Një shall mëndafshi është një nga veshjet bazë që me shumë gjasa e keni në dollapin tuaj, pavarësisht nëse e mbani apo jo. Në një moment e keni blerë atë ose e keni trashëguar nga nëna apo gjyshja juaj, dhe tani nuk dini çfarë të bëni me të.

Shamia është një nga pjesët më të larmishme që mund të keni dhe ajo lehtësisht mund të kthehet në një aksesor mode krejt ndryshe, si dhe në një veshje. Më tej ju tregojmë si mund ta kombinoni:

Në stilin e viteve ’90

‘Stili i gjyshes’

Në një bisht ose topuz

(Kosova Sot Online)