Si të zmadhoni formën e buzëve, sipas ekspertëve të grimit

  • E.K /
  • 23 April 2022 - 11:17
Si të zmadhoni formën e buzëve, sipas ekspertëve të grimit

Për të rritur formën e buzëve tona, duhet të zgjedhim një nuancë neutrale, natyrale. Pasi të hidratojmë buzët me balsam buzësh, duhet ta prehim mirë lapsin dhe të bëjmë konturin.

Ne duhet të ndjekim formën e tyre duke filluar nga mesi i buzës së sipërme dhe duke shkuar në skajet dhe më pas nga një skaj i buzës së poshtme në tjetrën dhe do të mbushim paksa edhe pjesën e brendshme.

Më pas do ta përsërisim procesin, këtë herë duke klikuar në skicën që kemi formuar tashmë dhe pak jashtë tij. Shmangim ekzagjerimet, pasi rezultati do të duket fals. Bëjmë saktësisht të njëjtat lëvizje dhe korrigjojmë nëse është e nevojshme me një shtupë pambuku, të cilën e kemi zhytur në korrektor.

Në fund lyejmë buzët me ngjyrën që kemi zgjedhur. Marrim një furçë buzësh dhe fillimisht klikojmë në kontur dhe më pas futemi brenda. Mund t’ju duhet të bëni më shumë se një shtresë për të pasur kohëzgjatjen dhe rezultatin e dëshiruar në bojë.

(Kosova Sot Online)