Sa kafshë shihni në këtë iluzion optik

  • A.P /
  • 22 May 2022 - 09:45
Sa kafshë shihni në këtë iluzion optik

Imazhi i çuditshëm bardh e zi fsheh një numër kafshësh – por shumica e njerëzve mund të shohin vetëm disa.

Fotografia, ka gjithsej tetë kafshë.

Tre janë në anën e majtë të figurës, dy në mes dhe tre janë në anën e djathtë.

Nëse keni arritur të shihni më shumë se gjashtë prej tyre do të thotë se jeni më intuitiv se shumica e njerëzve.

(Kosova Sot Online)