A e dini përgjigjen e saktë? Sa fëmijë ka nëna në foto?

  • E.K /
  • 24 May 2022 - 11:39
A e dini përgjigjen e saktë? Sa fëmijë ka nëna në foto?

Kjo enigmë duket e thjeshtë, por në fakt nuk është aq e lehtë për t’u zgjidhur.

Domethënë, detyra është shumë e vështirë dhe kërkon përdorimin e të menduarit logjik dhe një fuqi shumë të mirë për të vëzhguar detajet.

Detyra juaj në zgjidhjen e enigmës së sotme është të përcaktoni se sa fëmijë ka nëna në foto.

A mund të konstatoni në bazë të detajeve nga fotografia sa fëmijë ka kjo nënë?

Zgjidhja fshihet në vazhdim të tekstit.

Kontrolloni më poshtë nëse keni gjetur përgjigjen e saktë:

(Kosova Sot Online)