Sekreti si të vishni të bardha pa pasur shenja “make up-i”

  • A.P /
  • 24 May 2022 - 14:40
Sekreti si të vishni të bardha pa pasur shenja “make up-i”

Entuziazmi ynë sa herë që duhet të përgatitemi për një shëtitje na pajis me energji dhe humor, në mënyrë që të ngrihemi nga zona e ngrohtë e rehatisë dhe të dalim atje për të mahnitur të gjithë turmat.

Menjëherë hapim dollapin dhe kërkojmë të gjejmë copën që na shpreh më shumë për momentin dhe pasi kemi hedhur rroba në çdo cep të dhomës, përfundojmë tek ato që na ngrenë humorin.

Megjithatë, pavarësisht nëse kemi vendosur se çfarë të veshim apo jo, zakonisht këtë hap e lëmë për në fund, pasi fillimisht relaksohemi me një banjë freskuese dhe më pas, tashmë në tualet, kalojmë tek grimi dhe flokët.

Detyra, pra, ngre nivelin e vështirësisë, pasi jeni thirrur të vishni fustanin apo pjesën e sipërme pa lënë shenja make up-i mbi to.

Mos u shqetësoni, ky nuk do të jetë më kurrë një problem për ju! Këshilla e mëposhtme nuk kërkon asgjë më shumë se… flokët tuaj .

Kaloni flokët përpara fytyrës, duke mbuluar të gjithë sipërfaqen si një pengesë dhe vishni rrobat me kokën ulur.

Funksionon në mënyrë perfekte për të gjitha nuancat dhe veçanërisht të bardhën, ndërsa grimi do të mbetet i paprekur sepse flokët janë të butë, me gëzof dhe mbajnë një distancë të rehatshme nga lëkura.

Asgjë nuk mund të kërcënojë bukurinë tuaj të përsosur!

(Kosova Sot Online)