Testi i qenve: më tregoni cili prej tyre ju pëlqen më shumë dhe unë do t’ju them se kush jeni në të vërtetë

  • E.K /
  • 27 May 2022 - 08:49
Testi i qenve: më tregoni cili prej tyre ju pëlqen më shumë dhe unë do t’ju them se kush jeni në të vërtetë

Qeni është miku më i mirë i njeriut. Është ndër kafshët shtëpiake më të adhuruara dhe është sigurisht e vetmja që mund të krijojë një lidhje unike besimi .Ndonjëherë është pothuajse një marrëdhënie simbiotike midis qenit dhe pronarit që arrin të prishë çdo mur mbrojtës.

Sot ju ofrojmë testin e qenve për të zbuluar se kush jeni në të vërtetë . Pavarësisht nëse e keni pasur ndonjëherë apo jo, ky test do t’ju ndihmojë të kuptoni veten bazuar në një zgjedhje të thjeshtë .

Në këtë test qensh ju përballemi me katër raca të ndryshme : Jack Russel, Labrador, German Shepherd dhe Dachshund. Zgjidhni qenin që preferoni dhe lexoni përgjigjen që korrespondon me numrin e zgjedhur.

Zgjidhni dhe zbuloni natyrën tuaj të vërtetë!

1) Jack Russel

Ju jeni një person i gjallë , i gëzuar dhe i shoqërueshëm, ashtu si raca e qenve që keni zgjedhur.

Ju pëlqen të lëvizni dhe të jeni me miqtë tuaj për të kaluar kohën në lehtësi dhe qetësi. Ata janë fryma juaj e ajrit të pastër.

Truri juaj vazhdimisht krijon ide dhe dëshira të reja që do të dëshironit t’i vini në praktikë. Jo gjithmonë i përmbushni objektivat e vendosura, sepse kaq shumë energji që keni brenda ju shtyn të filloni shumë projekte së bashku dhe nuk jeni më në gjendje të organizoni veten .

Një gjë është e sigurt: nuk mërzitesh kurrë me ty .

2) Labrador

Zgjedhja juaj tregon se ju jeni një person që i pëlqen komoditeti . Kjo ju bën të jeni paksa shumë dembel , por në të vërtetë nuk është e vërtetë.

Ju pëlqen të dilni me miqtë tuaj dhe të kaloni ditë të shtrira në lëndinë duke ëndërruar dhe duke folur. Ju e doni jashtë, sepse ju jep kaq shumë stimulim. Ju gjithashtu keni një mendje shumë të zgjuar dhe një inteligjencë të shkëlqyer .

3) German Shepherd (pastori gjerman)

Ashtu si kjo racë qensh, ju jeni një person i qetë , por gjithashtu shumë besnik dhe mbrojtës ndaj të dashurve tuaj.

Ju pëlqen shoqëria e njerëzve dhe përkëdheljet . Në besnikërinë dhe sinqeritetin tuaj ju tregoni veten ashtu siç jeni, gjithmonë në dispozicion për të ndihmuar të tjerët.

4) Dachshund

Nëse kjo është zgjedhja juaj, atëherë ne kemi një thënie për ju: “Në fuçi e vogël ka verë të mirë “. Ju keni vlera të forta dhe jeni shumë të lidhur me familjen tuaj si dhe me miqtë tuaj. Gjithçka që bëni është për t’i bërë të tjerët krenarë. Ju pëlqen të jeni në shoqëri dhe të argëtoheni gjithmonë me sfida të reja. Ju jeni të guximshëm dhe nuk keni frikë nga asgjë dhe askush. Të gjithë ju duan për mënyrën tuaj të vërtetë qesharake

(Kosova Sot Online)