Nëse e gjeni gaforren mes trëndafilave për më pak se 30 sekonda, jeni ndër 10% e njerëzve më të zgjuar në botë

  • A.P /
  • 22 June 2022 - 17:46
Nëse e gjeni gaforren mes trëndafilave për më pak se 30 sekonda, jeni ndër 10% e njerëzve më të zgjuar në botë

Gjeni gjallesën e ujit në foto dhe zgjidhni enigmën! Kontrolloni nëse jeni ndër 5% e njerëzve që ia dolën ta bënin në më pak se gjysmë minute.

Cili është vizioni juaj? Përqendrimi? Edhe fuqia e vëzhgimit? Edhe ata që mund të mburren se këto tre fusha janë “ana e fortë” e tyre, po përpiqen të zgjidhin enigmat e postuara nga një ilustrues hungarez i filmave vizatimorë që prezantohet si Dudolf.

Një nga të fundit që ka bërë “lëmsh” trurin e njerëzve është ilustrimi i cili tregon një fushë me lulekuqe të kuqe, por edhe një të huaj mes luleve.

Duke qenë se Dudolf i pëlqen t’i ndërlikojë gjërat, mes luleve të kuqe ka një gjallesë uji të së njëjtës ngjyrë dhe është gaforrja. Merr një lupë sepse do t’ju duhet vërtet!

Kjo enigmë i çmendi përdoruesit e internetit dhe vetëm 5% e njerëzve arritën ta zgjidhnin atë në më pak se gjysmë minutë, ndërsa shumica e atyre që hoqën dorë pas kësaj kohe..

Kontrolloni se cilit grup i përkisni…

Duhet të pranoni se është vërtet e vështirë, me të vërtetë kanë nevojë për përqendrim të jashtëzakonshëm dhe fuqi të mirë vëzhgimi

(Kosova Sot Online)