Kjo bimë sjell fat dhe energji pozitive në shtëpi

  • E.K /
  • 13 July 2022 - 08:37
Kjo bimë sjell fat dhe energji pozitive në shtëpi

Është fakt që bimët kanë një efekt pozitiv në psikikën dhe jetën e njeriut, ndërsa hulumtimet kanë treguar se ndihmojnë në menaxhimin e stresit.

 Disa prej tyre madje konsiderohen se ndihmojnë në përmirësimin e psikologjisë sonë dhe ofrojnë një atmosferë më të këndshme.

Lulja e bozhures është simbol i fatit të mirë.

Konsiderohet gjithashtu se pamja dhe aroma e saj ndihmojnë psikologjinë tonë.

Nuk është rastësi që shumë nuse e zgjedhin për buqetën e tyre dhe dekorimin e kishës.

(Kosova Sot Online)