Test: cilat janë dobësitë tuaja në dashuri? Shikoni foton dhe zbuloni

  • E.K /
  • 19 August 2022 - 09:33
Test: cilat janë dobësitë tuaja në dashuri? Shikoni foton dhe zbuloni

Duke parë këtë imazh, çfarë vutë re fillimisht? ajo që shihni së pari zbulon dobësitë tuaja në dashuri.

Ky test do të zbulojë dobësitë tuaja në dashuri. Marrja e testit është shumë e thjeshtë, thjesht shikoni imazhin dhe thoni atë që keni parë fillimisht dhe më pas lexoni profilin që korrespondon me zgjedhjen tuaj.

Nëse keni parë një grua me maskë

Nëse, duke vëzhguar imazhin, keni vënë re një grua me maskë në fytyrë, do të thotë se në dashuri ju tërheq loja e joshjes që vjen nga dëshira për pushtim. Ju pëlqen të gjuani dhe të përjetoni emocionet e pushtimit, Ajo që keni frikë në dashuri është monogamia në kuptimin më të trishtuar të fjalës.

Ju gjithashtu mund t’i kushtoni jetën tuaj vetëm një personi, e rëndësishme është që marrëdhënia të ndryshojë çdo ditë dhe të mos bëhet kurrë e parashikueshme dhe rutinë.

Nëse e keni parë çiftin të dashuruar

Nëse e keni parë çiftin duke përqafuar njëri-tjetrin, ajo që ju pëlqen më shumë tek dashuria është ajo ndjenjë ekskluziviteti dhe mbrojtjeje që i përkushtohen dy persona që zgjedhin njëri-tjetrin në emër të kësaj ndjenje. Ndërsa shumë njerëzve u pëlqen të jenë beqarë dhe të mbledhin aventura, ju pëlqen të krijoni diçka të veçantë dhe të ndërtoni një jetë me dikë që doni. Ajo që keni frikë më shumë në dashuri është të mos jeni të sigurt se marrëdhënia juaj është e fortë dhe e qëndrueshme.

Nëse e shihni varkën bosh

Dikush në këtë foto ka parë fillimisht një varkë bosh. Nëse e keni parë edhe ju, do të thotë se ajo që ju pëlqen në dashuri është ndjenja e të panjohurës. Kur fillon një lidhje, nuk e ke idenë se çfarë do të ndodhë dhe çfarë do të hasësh. Është e gjitha e re dhe e paparashikueshme, dhe ndërsa disa njerëz ndjehen të frikësuar nga kjo risi, të tjerë si ju shijojnë shijen e saj.

Gjëja që keni më shumë frikë në dashuri është se pas joshjes së të panjohurës qëndron një person që është zhgënjyes dhe jo tepër tërheqës siç do ta prisnit duke gjykuar ndjenjat që ai kishte ngjallur tek ju.

Nëse e keni parë varkëtarin

Më në fund disa njerëz panë varkëtarin nga larg. Nëse ky është rasti juaj, do të thotë se gjëja më tërheqëse për të rënë në dashuri me ju është të humbni mendjen, të keni flutura në stomak dhe të mos kuptoni më asgjë. Çdo moment i kaluar me të dashurin tuaj është i mbushur me emocione të bukura.

Gjëja që keni më shumë frikë në dashuri është të mos gjeni një person që ju plotëson, që ju bën ta jetoni këtë ndjenjë sikur të ishte një ëndërr. Një person që mund t’ju mbështesë dhe të mbajë gjatë gjithë jetës tuaj.

(Kosova Sot Online)