Këto janë shenjat e një gruaje manipuluese, zbulojini

  • G.G /
  • 05 September 2022 - 08:48
Këto janë shenjat e një gruaje manipuluese, zbulojini

Në një marrëdhënie, ndjenja më e keqe që mund të keni është të jeni të manipuluar.Për të mos e futur veten në një situatë ku marrëdhënia juaj nuk ka kuptim dhe manipulimi është mënyra e vetme që marrëdhënia juaj do të funksionojë, është më mirë të çliroheni ose të paktën të identifikoni shenjat e një manipuluesi. Këtu janë disa nga shenjat e një gruaje manipuluese.

Shpërthim emocional

Femrat janë të ndjeshme dhe emocionohen shumë shpesh. Kjo është mënyra e tyre e të shprehurit dhe nuk i shmangen asaj. Megjithatë, një nga shenjat e rëndësishme të një gruaje manipuluese është se ajo emocionohet pikërisht në mes të një debati kur mendon se po humbet. Ky argument pastaj mund të marrë një kthesë të shëmtuar.

Flasin qetë

Disa gra do të angazhohen në biseda pa probleme dhe do të përfundojnë duke ju manipuluar për përfitimin e tyre. Ato do t’i kthejnë emocionet tuaja në mënyrë delikate në atë që dëshirojnë dhe do t’ju bëjnë të bëni gjëra që mund të mos dëshironi t’i bëni. Ato manipulojnë me aq zgjuarsi sa do të mendoni se kështu i keni dashur gjërat që në fillim.

Të gatshme për të mohuar

Një grua manipuluese është shumë e mirë në mohimin e gjërave. Kur përballeni me to për sjelljen e tyre manipuluese, ato do ta refuzojnë atë dhe do të lëvizin cdo gurë për ta mohuar atë. Ato do të fillojnë të luajnë me kartën emocionale dhe më pas gjithçka kthehet nga manipulimi i tyre në emocionalitet.

Gënjejnë

Gratë manipuluese janë jashtëzakonisht të mira për të gënjyer. Ato do të gënjejnë pa asnjë turp për asgjë dhe gjithçka. Këto lloj grash nuk do të mendojnë as një herë para se të gënjejnë. Ato thjesht duan t’i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre dhe për këtë, do të bëjnë gjithçka.

Luajnë rolin e viktimës

Shenja më e rëndësishme e një gruaje manipuluese është se ajo luan gjithmonë rolin e viktimës. Njeriu nuk mund të jetë viktimë në çdo kohë. Do të ketë raste kur edhe ajo mund të gabojë. Në ato momente ajo do të luajë rolin e viktimës për ta hequr fajin nga vetja dhe për t’ju bërë të ndiheni keq për veten tuaj.

(Kosova Sot Online)