Imazhi që dalloni zbulon përshtypjen e parë që i lini të tjerëve

  • A.P /
  • 18 September 2022 - 09:23
Imazhi që dalloni zbulon përshtypjen e parë që i lini të tjerëve

Është mirë të themi se nuk na intereson se çfarë mendojnë të tjerët. Por sa e vërtetë është kjo?

Mirë, na pëlqen të dukemi rehat, por thellë brenda vetes duam të lëmë një përshtypje të mirë. Çështja është se ne nuk e dimë se si na trajtojnë të tjerët.

Testi i mëposhtëm është këtu për të ndihmuar.

Gjëja e parë që do të shihni në imazh zbulon përshtypjen e parë që jepni dhe atë që personi tjetër mendon për ju kur ju takon për herë të parë.

(Kosova Sot Online)