Disa këshilla që duhet të ndiqni nëse doni që takimi i parë të shkojë mirë

  • G.G /
  • 19 September 2022 - 13:28
Disa këshilla që duhet të ndiqni nëse doni që takimi i parë të shkojë mirë

Bëni gjërat që do të dëshironit të bëni gjithsesi
Njerëzit priren ta urrejnë takimin kur ai përfshin të bësh gjëra që nuk dëshiron t’i bësh.

Nëse një djalë dërgon mesazhe duke pyetur nëse dëshiron të shkosh në ndonjë bar dhe gjithçka tingëllon mjaft e mërzitshme, frymëzoje atë të bëjë më mirë!

Thjesht përgjigjuni dhe thoni: “Kam gjetur këtë ekspozitë të mrekullueshme të artit që dua ta shoh me padurim këtë javë. Dëshiron të shkojmë atje njëherë e më pas dalim për një pije?”

Mos dilni në takimin e parë para se të dini se keni kimi
Tinder dhe aplikacionet e tjera të takimeve na ka bërë edhe më të gatshëm të provojmë takime me njerëz bazuar vetëm në një foto.

Ide e keqe.

Kjo mund t’ju lërë të mbërthyer duke humbur kohë me njerëz me të cilët zakonisht nuk do të harxhonit dhjetë minuta, thjesht sepse nuk keni marrë kohë për të bërë disa biseda me ta fillimisht për të zbuluar nëse keni vërtet ndonjë kimi.

Është e vërtetë, takimet e para do të kenë gjithmonë një element rreziku për ta, por është më mirë të paktën të dini nëse dikush ndan interesa dhe tipare të përbashkëta me ju përpara se të kaloni një mbrëmje në shoqërinë e tyre.

Zbuloni interesat e tij.

Sigurohuni që të keni një takim që të duket sikur mund të jetë i shkurtër dhe me presion të ulët, veçanërisht nëse është takimi juaj i parë.

Takimet e para që funksionojnë mirë mund të jenë takimet në shëtitje, një rostiçeri të shpejtë si ëmbëlsirë dhe kafe, ose marrja e një kokteji diku përpara se të niseni për të takuar miqtë tuaj.

Në këtë mënyrë, nëse jeni duke u argëtuar, gjithmonë mund ta mbani takimin për aq kohë sa dëshironi.
Ju ende dëshironi të argëtoheni, të jeni një shoqëri e mrekullueshme dhe të argëtoheni me djalin, por gjithashtu mund ta bëni atë një pjesë të jetës suaj që në fakt ju pëlqen në vend që të keni frikë te veproni!

(Kosova Sot Online)