Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta kesh patjetër një të tillë

  • G.G /
  • 22 September 2022 - 13:40
Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta kesh patjetër një të tillë

Nëse tendencat e modës, si hëna, përjetojnë faza, atëherë ky është padyshim sezoni i “Moon-Bag”.

Tipari përcaktues i një çantë hëne është një trup i lakuar; dy skajet e çantës duhet të rrumbullakosen lart dhe brenda, duke krijuar një formë pothuajse rrethore. Mendoni për çantat e hënës si gjeneratën e ardhshme të çantave endacake – nëse endacakët do të ishin të ngathët dhe të lehtë, çantat e hënës janë të shkëlqyeshme, më të strukturuara dhe kanë më shumë një mision.

(Kosova Sot Online)