Cili shtet e ka çmimin më të lartë të prerjes së flokëve!

  • A.P /
  • 25 September 2022 - 15:14
Cili shtet e ka çmimin më të lartë të prerjes së flokëve!

Nëse keni në plan një prerje flokësh, Zvicra nuk është vendi që duhet ta bëni këtë.

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku prerja e flokëve, Cyrihu shihet se është qyteti ku çmimi është 62 dollarë apo 51 euro.

Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve është edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë – të jesh frizer – mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

(Kosova Sot Online)