Njihuni me shenjat e horoskopit që janë më të dëmtuarit nga të gjithë!

  • E.K /
  • 27 September 2022 - 10:26
Njihuni me shenjat e horoskopit që janë më të dëmtuarit nga të gjithë!

1. PESHQIT

Peshqit kanë frikë dhe urrejnë; ata kalojnë momente të tëra duke u përpjekur të zhbëjnë dëmin por përfundojnë të lumtur.

Megjithatë, ata nuk e kuptojnë se po e bëjnë këtë; ata janë të paditur se sa dhimbje sjellin sepse janë në dhimbjen e tyre aq shumë sa nuk mund të shohin më. Peshqit besojnë vërtet se mjerimi e do shoqërinë, kjo është arsyeja pse ata kanë kaq shumë miq të dëmtuar.

2. BINJAKËT

Binjakët nuk kapërcejnë asgjë dhe nëse munden, do të ishte tepër vonë që dëmi të zhbëhet. Ata janë individë të dëmtuar që “lëpijnë” plagën e tyre gjithnjë.

Binjakët nuk mund t’i kalojnë disa të vërteta dhe duke e bërë këtë, ata zakonisht përfundojnë edhe më të dëmtuar. Nga ana tjetër, Binjakët mund të jenë shumë zhgënjyes për t’u përballur, pasi ata priren të humbasin në hapësirën e tyre.

3. DASHI

Kur je aq i fortë, i shkëlqyeshëm dhe i zjarrtë sa një Dash, ju prisni shumë nga kjo botë. Ju dëshironi që gjërat të shkojnë ashtu siç dëshironi dhe sapo të bëni të ditur dëshirën tuaj, ajo dështon.

Dëmi fillon me pritshmëritë jo të mira për Dashin dhe ata nuk e marrin mirë atë që ndodh më pas. Ata e mbajnë dëmin e tyre me vete për një jetë, duke u përpjekur vazhdimisht të zhbëjnë atë që ka shkuar keq.

4. PESHORJA

Dikush mund të thotë se Peshorja është dëmtuar pa shpresë.

Peshorja ka frikë nga bota, kjo është arsyeja pse ata janë kaq të “mirë” me të gjithë gjatë gjithë kohës. Ata nuk mund të përballojnë refuzimin ose konfliktin e çfarëdo lloji, dhe shpesh herë, ata përfundojnë duke shkaktuar dhimbje tek të tjerët vetëm për t’u marrë me ndjenjën e tyre të të qenit mjaft i dëmtuar.

(Kosova Sot Online)