Ajo që shikoni më parë zbulon pse takimi me të tjerë është i vështirë për ju

  • E.K /
  • 08 November 2022 - 13:27
Ajo që shikoni më parë zbulon pse takimi me të tjerë është i vështirë për ju

Takimi është i vështirë për të gjithë ne, por mund të jetë një proces pak më i lehtë për disa lloje personaliteti , kjo për shkak se ata llojë personalitetesh kanë një lente të veçantë, përmes së cilës shohin botën, që e bën takimin një realitet më të lehtë për t’u përjetuar.

Në fakt, realiteti është vetëm një mjet për të kuptuar botën që është ndërtuar nga truri ynë. Sidoqoftë, përdorimi i iluzioneve optike si ky me imazhe të fshehura zbulon shumë për personalitetin tuaj dhe se si ai ndikon në perceptimin tuaj të realitetit.

Nëse shihni një grua me flokë të errët

Nëse keni parë një grua me flokë të errët, ju keni “aftësi të mprehta vëzhguese dhe një sy për detaje”. Kjo zakonisht lidhet dorë për dore me personalitetin tuaj të rezervuar dhe introvert.

Takimi është rraskapitës për ju. Ju jeni të qetë dhe të turpshëm dhe e keni të vështirë të tregoni veten tuaj të plotë menjëherë. Duhet kohë që ju të hapeni dhe kërkuesit tuaj nuk kanë gjithmonë durim për të. Thjesht nuk keni energji për të vazhduar të dilni atje dhe bateria juaj sociale zbrazet shpejt gjatë takimeve të para.

Nëse keni parë një nofull të gjerë

Nëse keni mundur të dalloni fillimisht zonën e gjerë të nofullës, atëherë keni një aftësi për të parë gjithmonë pamjen e madhe, deri në atë pikë sa ndonjëherë ju humbisni ose neglizhoni detajet.

Të shkosh në takime për ty nuk është problem, problemi është në besimin, angazhimin dhe gjetjen e kohës për një marrëdhënie.Jeni aq i pavarur sa e urreni të ndiheni të rënduar ose të mbërthyer në një marrëdhënie. Në fakt, ju jeni një komunikues i aftë që preferon t’i zgjidhë problemet duke i diskutuar ato.

(Kosova Sot Online)