Si të kujdeseni për flokët tuaja

  • A.P /
  • 25 November 2022 - 15:09
Si të kujdeseni për flokët tuaja

Disa vite më parë, njerëzit kujdeseshin vetëm për të shmangur të gjithë përbërësit e flokëve me kimikate të dëmshme, por kohët kanë ndryshuar! Njerëzit tani janë të vetëdijshëm se kalimi në furça të mira të flokëve është gjithashtu i rëndësishëm për të mbajtur larg problemet e flokëve.

 


Rasti në fjalë - krehja prej druri! Kohët e fundit ka pasur shumë zhurmë rreth këtij produkti për flokët. Është thënë se mund të bëjë mrekulli për flokët tuaj! Pra, na u desh të pastronim ajrin dhe t'i drejtoheshim një eksperti për të kuptuar nëse në të vërtetë është i mirë për flokët tuaj apo jo!

A është e mirë për flokët të zgjedhësh një krehër druri?

Duke shpjeguar shkencën bazë pas krehërve prej druri, Dr Sarkar thotë se krehrat plastike dhe metalike mund të shkaktojnë statike në flokët tuaj, sepse ato janë të ngarkuara pozitivisht dhe flokët tuaj janë të ngarkuar negativisht. Për më tepër, ato janë të dëmshme për mjedisin, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, Ndërsa druri ofron një bollëk përfitimesh për flokët tuaj si dhe për mjedisin.

(Kosova Sot Online)