Femrat e këtij formati nuk vihen kollaj në lojë nga burrat

  • E.K /
  • 20 January 2023 - 09:36
Femrat e këtij formati nuk vihen kollaj në lojë nga burrat

Nëse vërtet dëshironi të dini se si të gjeni dashurinë e vërtetë, mënyra e vetme për ta bërë këtë është duke u takuar me një zemër të hapur.
Ju jeni të lodhur duke investuar kohë dhe energji tek burrat e gabuar, vetëm për të përfunduar të frustruara, të lënduara dhe duar bosh përsëri dhe përsëri.

Si të mos viheni në lojë kur po përpiqeni të gjeni dashurinë?

1-Shmangni djemtë me vetëbesim të ulët.

Nëse ai nuk e do dhe nuk e vlerëson veten, ai ndoshta nuk mund t’ju dojë dhe t’ju vlerësojë në mënyrë të shëndetshme.
Gjeni dikë me vetëbesim të lartë. Kjo është shumë e rëndësishme.

2-Sigurohuni që vlerat e tij në lidhje me familjen dhe marrëdhëniet të përputhen me tuajat.
Shikoni nga afër jetën që ai ka krijuar. A ka ai marrëdhënie të shëndetshme afatgjatë me miqtë dhe familjen? A i ka në rregull financat dhe përgjegjësitë e tij?
A ka ai një marrëdhënie të mirë me ish-in dhe fëmijët? Sigurohuni që jeta e tij të ecë pa probleme përpara se ta ftoni në jetën tuaj.

3-Kushtojini vëmendje asaj që ai bën, jo asaj që thotë.
Veprimet e tij tregojnë se ai kujdeset për ju, më shumë se fjalët e tij.
A gjen kohë për ju dhe qëndron i lidhur kur nuk është me ju? A bën ai premtime dhe më pas i zbaton?
Një i dashur i zhytur në mendime, i kujdesshëm, bujar, i qëndrueshëm dhe i sjellshëm një ditë do të jetë një bashkëshort i zhytur në mendime, i kujdesshëm, bujar, i qëndrueshëm dhe i sjellshëm.

4-Prisni të bëni seks (i duhuri do të presë!).
Seksi është i mrekullueshëm, por kur jeni serioz për të gjetur “të duhurin”, është një ide e mirë të prisni.
Pritja derisa të jeni në një lidhje u jep kohë të dyve për të krijuar intimitet emocional fillimisht, që është një strategji e zgjuar.

Nëse burri me të cilin po takoheni është vërtet i interesuar për ju, ai do të presë derisa të jeni gati.
Nëse ai është më i shqetësuar për seksin dhe jo ju, atëherë ai nuk e respekton atë kufi.

(Kosova Sot Online)