Ja shenjat se ai ju do vërtet

  • A.P /
  • 16 May 2023 - 14:37
Ja shenjat se ai ju do vërtet

Kur një mashkull e pëlqen vërtet një femër dhe ka frikë se mos e humbasë atë, ai e tregon këtë përmes këtyre shenjave:

Mban kontakte gjatë gjithë ditës – Një burrë i mirë është gjithmonë duke ndërvepruar me ju, duke dërguar mesazhe ose duke telefonuar në kohën e tij të lirë për drekë dhe nuk lodhet kurrë duke pyetur se si jeni.

 

Ai e bën këtë sepse interesohet vërtet për ju pasi i pëlqen të flasë me ju për çdo temë.

Gjithmonë kujdeset të dëgjojë mendimin tuaj – Kur një mashkull vlerëson një femër, nuk bën asgjë pa u konsultuar më parë me të, sepse e di që qëndrimet e saj ndikojnë në jetën e çiftit. Prandaj, ai kërkon mendimin e të dashurës, përpiqet të zbulojë se çfarë i pëlqen më shumë dhe nuk sheh asnjë problem në ndryshimin e mendimit të tij, nëse është për të kënaqur personin që i bën zemrën të rrahë më shpejt.

Bën gjithçka për t’ju ndihmuar në çfarëdo mënyre – Një burrë i mirë është partneri i një femre në gjithçka, ai ndihmon në studime, në punë, këshillon, tërheq veshin, domethënë merr përsipër të tregojë gjithmonë mbështetjen e tij në gjithçka që ka ndërmend të bëjë. Ai e kupton që bashkëpunimi është një faktor i rëndësishëm në çdo marrëdhënie, kështu që ai është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë të dashurin e tij.

I pëlqen të dëgjojë atë që keni për t’i thënë – Një nga ankesat më të mëdha të çdo gruaje është fakti se shumica e burrave nuk kanë kurrë durim të dëgjojnë atë që ajo ka për të thënë. Dhe një burrë i mirë e di, prandaj vepron krejtësisht në kundërshtim dhe dëgjon gruan e tij, është i vëmendshëm dhe këmbëngul të kuptojë pikëpamjet e saj më të ndryshme.

Nuk ikin nga angazhimet – Kur bëhet fjalë për takime serioze, martesë, shumë meshkuj sillen si djem të papjekur dhe përpiqen maksimalisht t’i shpëtojnë kësaj bisede. Një burrë që vlerëson një grua nuk i shmanget angazhimit, ai thjesht dëshiron të ndërtojë një marrëdhënie solide dhe afatgjatë, sepse të kalojë pjesën tjetër të jetës me gruan e tij të dashur është një nga ëndrrat e tij më të mëdha.

(Kosova Sot Online)