Trendi i ri për grimin në verë

  • A.P /
  • 25 May 2023 - 14:56
Trendi i ri për grimin në verë

Ditë të ngrohta dhe grimi? Ne duam që ai të jetë e ndritshëm, i pakomplikuar dhe të mos rëndojë lëkurën tonë. E gjithë kjo është një trend i ri i bukurisë.

I ashtuquajturi Blush Barbie Glow quhet nga shumica grimi më pak i komplikuar i verës. Në fakt bëhet fjalë për motrën më të vogël bukuroshe të trendit të njohur Barbie Pink.

 

Kjo mënyrë e grimit arrin një shkëlqim dhe skuqje të shëndetshme dhe natyrale. Synon grimin e fytyrës për të arritur një fytyrë të freskët dhe rinore.

Për të arritur me sukses këtë pamje, ju nevojiten dy produkte – skuqje dhe theksues. Kur zgjidhni skuqje, zgjidhni nuancat rozë dhe kujdesuni që nuanca të mos jetë shumë e fortë ose shumë e zbehtë për tonin e lëkurës suaj. Qëllimi është të arrihet një pamje rozë e faqeve, por ajo duhet të duket e natyrshme

 

Ju gjithashtu keni nevojë për një theksues të mirë që do t’i japë fytyrës tuaj një fund të freskët dhe rrezatues. Është e dëshirueshme që theksuesi të ketë një shkëlqim rozë, argjendi ose të bardhë. Kështu do të arrini më mirë efektin e dëshiruar.

Për të arritur sa më lehtë këtë pamje, është mirë që të paktën një nga produktet e sipërpërmendura të jetë kremoze në mënyrë që t’i përzieni më lehtë.

Përzieni produktin në dorë dhe aplikojeni me një furçë në faqet tuaja. Është mirë që të filloni me një sasi më të vogël, veçanërisht skuqjen, në mënyrë që përzierja të mos dalë shumë rozë.

E veçanta e kësaj metode të aplikimit të skuqjes dhe theksuesit është se kjo përzierje aplikohet nga tempujt, në të gjithë sipërfaqen e faqeve, madje disa kalojnë pak mbi hundë.

(Kosova Sot Online)