Këto shenja tregojnë se ke rënë në dashuri

  • A.P /
  • 24 September 2023 - 09:38
Këto shenja tregojnë se ke rënë në dashuri

Nëse ende s’e ke ndarë mendjen nëse je vërtet i/e dashuruar me të, janë disa shenja të pamohueshme që tregojnë se po, emocioni që ti ndien është vërtet dashuri. Jo, s’po flasim për fluturat në stomak, por për:
 
Ndjesitë e tua nuk zbehen me kohën dhe as pas zënkave


 
Kur je me të, je prezent/e dhe shijon të tashmen
 
Mund të bësh biseda të rëndësishme dhe të vështira

Mund të jesh 100% vetvetja
 
I do edhe defektet e tij/saj

Ndihesh kurioz/e për të

Do të bësh sa më shumë aventura me të
 
Nëse ai/ajo është i/e mërzitur, automatikisht je edhe ti
 
Mendon se ke gjetur personin e duhur

(Kosova Sot Online)