Fatin më të keq me meshkujt e kanë këto femra të horoskopit

  • A.P /
  • 02 February 2024 - 14:41
Fatin më të keq me meshkujt e kanë këto femra të horoskopit

Le të shohim se cilat femra i referohemi dhe sigurisht t’i analizojmë ato:

Arsyeja është e thjeshtë: nuk jeni të prirura për romancë. Për ju, dashuria është një përzierje e çiftëzimit absolut dhe një lufte të mirë. Shko gjeni një burrë me këto specifika.

Ju përpiqeni të shihni të mirën tek mashkulli përballë dhe vazhdimisht gjeni sjellje që ju zhgënjen. Ju dëshironi shumë të besoni në dashuri, por logjika dhe shenjat nuk ju lejojnë.

 

Ju mendoni se po jepni më të mirën tuaj, por ndonjëherë, pranojeni, po ia jepni këpucët tjetrit, edhe nëse nuk ia thoni me fjalë…


Gruaja që jep shumë, merr pak. Nëse ka një gjë që e karakterizon këtë femër, është zgjedhshmëria dhe edhe pse bën më të mirën, zakonisht përfundon me partnerë që nuk kënaqet shumë.

Por a ka një grua Dash që është tradhtuar nga ndonjë mashkull? Për të pasur fat në dashuri, gruaja Dash duhet të bëjë atë që nuk sheh dhe dëgjon.


(Kosova Sot Online)