Ja ditët më të mira dhe më të këqija të shkurtit sipas astrologjisë

  • A.P /
  • 09 February 2024 - 14:43
Ja ditët më të mira dhe më të këqija të shkurtit sipas astrologjisë

Ka periudha të caktuara në muaj kur mendoni se asgjë nuk po ju shkon ashtu siç keni apo periudha kur mendoni nëse duhet të arrini qëllimet e planifikuara tashmë.

Kalendari hënor mund t’ju ndihmojë.

Ditë të favorshme: 1, 2, 7, 8, 10, 12, 15, 16, 21, 26, 29 shkurt

Ditë të pafavorshme: 3, 6, 9, 11, 13, 14, 17, 24, 27, 28 shkurt

Datat që duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë:

12 shkurt

 

Horoskopi thotë se 12 shkurti 2024 mund të jetë mjaft i suksesshëm për të gjitha shenjat e horoskopit. Është më mirë t’i përkushtoheni çdo përpjekjeje ose të planifikoni një udhëtim më të shkurtër që do t’ju sjellë një sërë ngjarjesh interesante. Nëse doni të ngrini marrëdhënien tuaj emocionale në një nivel më të lartë, kjo është dita ideale.

13 shkurt

Kjo nuk është një ditë e favorshme për të ndërmarrë ndonjë detyrë, veçanërisht nëse ato kërkojnë planifikim të kujdesshëm, saktësi dhe mendim. Shmangni marrjen e kredive ose investimet e mëdha në para.

15 shkurt

Ndryshe nga data e mëparshme, 15 shkurti mund të jetë një ditë e mirë për transaksione financiare dhe kontrata. Përdoreni atë për të ngarkuar të gjitha gjërat që keni bërë në të kaluarën. Është koha për të rikthyer investimin tuaj.

16 shkurt

Një ditë tjetër e favorshme për fillime të reja dhe fillimin e ideve të vjetra. Përveç kësaj, 16 shkurti është i shkëlqyeshëm për rinovimin e shtëpive ose lëvizjen.

17 shkurt

Astrologët besojnë se 17 shkurti nuk është një ditë shumë e favorshme, por është padyshim e përshtatshme për izolim. Bëni një përpjekje për t’u përkushtuar ndaj aktivitetit fizik dhe relaksimit, veçanërisht nëse keni vonuar për një kohë të gjatë.

21 shkurt

Nuk është një ditë e favorshme për transaksione financiare, por edhe për çështje personale. Konfliktet me personat e afërt janë të mundshme, ndaj këshillohet të keni kujdes nga reagimet e nxituara.

(Kosova Sot Online)