Bëni një masazh buzëve me furçë dhëmbësh dhe buzëkuqi do të duket më i mirë

  • E.K /
  • 10 February 2024 - 08:01
Bëni një masazh buzëve me furçë dhëmbësh dhe buzëkuqi do të duket më i mirë

Hiqni qelizat e vdekura të lëkurës duke aplikuar një shtresë të trashë balsami në buzët tuaja, më pas duke i bërë masazh me një furçë të pastër dhe të butë me lëvizje rrethore për disa minuta

Buzët tona shpesh mbeten të thata dhe të plasaritura nën shkëlqim dhe buzëkuq të ndryshëm që na duken hidratues, ndaj është e rëndësishme të kujdesemi për to dhe të largojmë qelizat e vdekura të lëkurës.

Ju mund ta bëni këtë me një piling buzësh, ose nëse nuk e keni, një kombinim i balsamit për buzët dhe një furçë dhëmbësh është një truk i shkëlqyeshëm.

Aplikoni një shtresë të trashë balsami në buzët tuaja, më pas përdorni një furçë të pastër dhe të butë për disa minuta masazhoni buzët me lëvizje rrethore.

Në këtë mënyrë do të largoni qelizat e vdekura të lëkurës, ato do të jenë të buta dhe të njollosura me gjak, kështu që buzëkuqi do të duket më mirë mbi to.

Shmangni këtë procedurë nëse buzët tuaja janë të dëmtuara ose nëse keni lëkurë shumë të ndjeshme.

(Kosova Sot Online)