Sa më shumë çokollatë aq më i mirë s**si!

  • G.G /
  • 02 April 2024 - 11:34
Sa më shumë çokollatë aq më i mirë s**si!

Seksi mund të jetë i ëmbël si çokollata, por do të jetë shumë më i kënaqshëm.

Sipas studimeve, çokollata nuk është vetëm për t’u ngrënë kur keni qejf ose nevojë për pak sheqer, por ajo rrit edhe kënaqësinë tuaj seksuale. Përveç shijes së mirë, mund të ndihmojë për të shtuar një dinamikë krejtësisht të ndryshme në kohën tuaj në dhomën e gjumit.

Pra, pse të mos dyfishoni kënaqësinë në një kohë kur ka kaq shumë çokollatë?

Hani një copë çokollatë dhe puthuni

Çokollata ka feniletilaminë – një substancë që ndez lirimin e endorfinës që ndryshon humorin – të ngjashme me ato që ndjehen gjatë momenteve romantike, duke e bërë lidhjen mes partnerëve më të fortë.

Për më tepër, si çokollata ashtu edhe puthja kanë fuqinë të eksitojnë mendjen dhe trupin, me çokollatën që jep një reagim të fortë dhe të qëndrueshëm.

Përzierja e stimuluesve të trurit në çokollatë, si kafeina dhe teobromina, së bashku me triptofanin që rrit serotoninën, krijon një gjendje relaksi të thellë, duke krijuar skenën për një takim romantik të paharrueshëm.

(Kosova Sot Online)