Këto janë shenjat e zodiakut që i duan fëmijët

  • E.K /
  • 13 April 2024 - 17:02
Këto janë shenjat e zodiakut që i duan fëmijët

Këto janë shenjat e zodiakut që i duan fëmijët, përcjell "Kosova Sot Online"

Ajo që i bashkon Gaforrja dhe Luani (për këtë arsye i kemi bashkuar) është dashuria e tyre e madhe për fëmijët. 

Ata i mbrojnë, duan t’i ndihmojnë dhe t’i shohin të zhvillohen. 

Ata të dy mendojnë se po përmbushin detyrën e tyre ndaj shoqërisë duke qenë mësues të mirë, duke u hapur rrugën të rinjve, duke qenë mentorë, udhërrëfyes dhe modele të mira. 

(Kosova Sot Online)