Këto janë dy shenjat që duhet të jenë më të kujdesshme, me financat dhe me romancën

  • E.K /
  • 13 April 2024 - 17:12
Këto janë dy shenjat që duhet të jenë më të kujdesshme, me financat dhe me romancën

Demi dhe Akrepi, janë dy shenjat që duhet të jenë më të kujdesshme, me financat dhe me romancën, pasi katrori Hënë-Neptun krijon përshtypje të rreme dhe situata planare, duke prekur 2- shin e tetë dhe shtëpitë e 8-të , përcjell "Kosova Sot Online".

Përveç kësaj, do të ishte mirë që ata të kontrollojnë emocionet e tyre dhe të mos merren me to, sepse nuk do të kenë gjykimin e duhur dhe nuk do të bëjnë zgjedhje të gabuara.

(Kosova Sot Online)