Njihuni me karakteristikat më toksike të shenjës së Peshqve

  • A.P /
  • 24 April 2024 - 14:52
Njihuni me karakteristikat më toksike të shenjës së Peshqve

Peshqit janë shenja e fundit e zodiakut dhe njëkohësisht më e ndjeshmja

Peshqit janë shenja e fundit e zodiakut dhe njëkohësisht më e ndjeshmja. Por çfarë e bën këtë shenjë toksike? Çfarë duhet të ndryshojë apo të përpiqet të zbusë në jetën e tij në mënyrë që të kalojë më mirë me të tjerët dhe të gjejë paqe në jetën e tij personale, profesionale, dashurore, madje edhe seksuale? Ju njohim me disa nga karakteristikat më toksike të kësaj shenje.

 

– Ai mund t’ju mashtrojë lehtësisht

– Ai gënjen shpesh

– Punon mirë edhe në kaos

– Ai është tepër emocional

– Ai jeton në një re rozë

– Ai është dembel

– Ai është pozitiv dhe bën humor

– Ai është i fshehtë

– Punon me inat


(Kosova Sot Online)