Nga pasarelat e modës në stilin e rrugës, trendi elegant i këpucëve të sheshta

  • E.K /
  • 17 May 2024 - 09:12
Nga pasarelat e modës në stilin e rrugës, trendi elegant i këpucëve të sheshta

Këpucët e sheshta kanë qenë në modë për shumë sezone dhe tani, edhe më shumë se asnjëherë. Ato janë të rehatshme, ju ndihmojnë ta ruani stilin dhe këtë verë vijnë me një larmi ngjyrash dhe opsionesh. Për të gjitha ato që mezi qëndrojnë mbi taka, ky sezon është ideal.

Janë disa tendencat e këpucëve të sheshta që vijnë në këtë sezon, por ka një ngjyrë të veçantë që bie në sy mbi të tjerat: e kuqja e ndezur.

Interesi për të kuqen është, në fakt, një kombinim i dy tendencave kryesore: këpucët e sheshta, siç u përmend më parë, dhe pjesët e kuqe në përgjithësi, qofshin triko, çanta, çorape etj.

Një “ngacmim” i kuq është, në fakt, një mënyrë e lehtë për të injektuar ngjyrën popullore në veshjet tuaja dhe për të marrë një element të bukur pa shumë mund. Më poshtë, ju prezantohen disa ide frymëzuese të kombinimeve nga NYC në Paris, të cilat shfaqin elegancë në të kuqe.

1. Pardesy + balerina të kuqe

2. Xhinse blu + këpucë të kuqe

3. Fund ‘midi’ + këpucë të kuqe

4. Pantallona të shkurtra + balerina të kuqe

5. Bluzë e kuqe + xhinse + balerina të kuqe

6. Fustan-këmishë + këpucë të kuqe

(Kosova Sot Online)