Kjo shenjë është diplomatja më perfekte në marrëdhëniet me publikun

  • A.P /
  • 11 June 2024 - 15:12
Kjo shenjë është diplomatja më perfekte në marrëdhëniet me publikun

Ka disa persona që edhe pse nuk i njeh fare, kur i takon për herë të parë, arrijnë të fitojnë menjëherë besimin tënd.

Ato ju bëjnë të relaksoheni, të hapeni dhe t’i pëlqeni. Le të shohim se për cilat shenja po flasim:

Ka disa persona që edhe pse nuk i njeh fare, kur i takon për herë të parë, arrijnë të fitojnë menjëherë besimin tënd.

Ato ju bëjnë të relaksoheni, të hapeni dhe t’i pëlqeni. Le të shohim se për cilat shenja po flasim:

 

Peshorja

Peshorja është diplomatja dhe “nona” perfekte në marrëdhëniet me publikun. Ajo është njeriu që do t’ju fitojë me një buzëqeshje, do t’ju bëjë të ndiheni rehat dhe do t’ju trajtojë me mirësjellje. Është e gjitha tek mënyra se si ajo do të flasë me ju, është toni i zërit dhe i gjithë qëndrimi dhe sjellja e saj.

Peshqit

Peshqit me kënaqësi do të përpiqen t’ju bëjnë të ndiheni sikur njiheni prej vitesh. Ai ka një mënyrë për t’ju bërë të ndiheni se i përkisni grupit, se jeni një prej tyre. Ai do t’ju tregojë mbështetje, do t’ju udhëheqë, do t’ju përqafojë. Në përgjithësi toni i zërit dhe sjelljet e tij do t’ju ”marrin” zemrën.

Gaforrja

Gaforrja ka një qëndrim shumë të sjellshëm ndaj çdo personi që takon për herë të parë. Ajo e bën atë të ndihet rehat, e trajton atë sikur të jetë pjesë e kompanisë prej vitesh dhe e bën atë të relaksohet dhe t’i besojë. Gaforrja në jetën e tij në përgjithësi dëshiron të krijojë një atmosferë “familjare” dhe në këtë mënyrë dëshiron që të gjithë të ndihen si anëtarë të kësaj “familjeje”, pavarësisht nëse kjo ka të bëjë me marrëdhënie profesionale apo miqësi.

(Kosova Sot Online)