Vrau burrin pas vdekjes së vajzës 2 vjeçe nga kanceri

  • 01 maj 2019 - 12:53
Vrau burrin pas vdekjes së vajzës 2 vjeçe nga kanceri

Helena Karine Atay, 42 vjeç, nga Newcastle u akuzua se kishte pirë shumë dhe kishte vështirësi për të përballuar pasi e kishte parë vajzën e saj dyvjeçare Sophie "të marrë frymën e saj të fundit".

Atay, 42 vjeç, mohon të ketë vrarë Atakanin, 45 vjeç, në shtëpinë e tyre në Birtley, Gateshead, në natën e 18 tetorit të vitit të kaluar.

Ajo pretendon se e ka sulmuar ndërsa ishte gati të dilte për të blerë verë, por nuk mund ta mbante në mend që e ka vrarë.

Në gjykatë ajo deklaroi se bëri gjithçka për të shpëtuar vajzën e saj, duke siguruar shuma të mëdha parash për trajtim në Amerikë, por ishte tepër vonë.

Asai iu dha cmimi "Mamaja e Vitit" nga Newcastle Chronical pas vdekjes shkatërrimtare të Sophie në vitin 2010, por sipas motrës së saj Elaine Love, ajo pati probleme në shtëpi.

Elaine i tha jurisë së gjyqtarëve, se Atay, nga Birtley, Gateshead, kishte luftuar për t'u marrë me vdekjen e Sophie dhe ishte duke pirë shumë.

Sipas Elaine, Atay dhe burri i saj Atakan ishin në një marrëdhënie "toksike" dhe se Atakani ishte duke u dhunuar ndaj saj dhe abuzive.

Sipas motres,  Atay i tha asaj: "Elaine, derisa ta mbani fëmijën tuaj dhe t'i shihni ata të marrin frymën e fundit dhe të flini me trupin e tyre të ftohtë të fjetur,  ju lutem mos më gjykoni. "

Image

(Kosova Sot)