Politikanët që hëngrën 'paret' e popullit do kapen e do futen në burg një nga një

  • A.P /
  • 18 shtator 2020 - 20:12
Politikanët që hëngrën 'paret' e popullit do kapen e do futen në burg një nga një

Kroacia është në këmbë nga ngjarjet e fundit që kanë tronditur opinionin. Që nga pasdita e djeshme janë kryer disa ar restime dhe kanë filluar he time ndaj zyrtarëve të lartë shtetëtorë dhe biznesmenëve të njohur atje.

Politikanë të lidhur me pushtetin dyshohet se janë të përfshirë në k rime ekonomike, tendere, ndërtime, tregti dhe marrje rysh feti. Për këtë, sot në mëngjes është mbledhur Parlamenti kroat.

Kryetari i Komunës Velika Gorica që është deputet i partisë HDZ (Parti në pushtet) Drazhen Barishiq dhe deputeti i partisë tjetër SDP Vinko Gërgiq kryetar i Komunës së Nova Gradishkas janë të dy shuar si të përfshirë në afera korruptive të manipulimit me tenderë publikë.

Parlamenti ua ka hequr imuntetetin tre politikanëve: Barishiqit, Gërgiqit dhe Puljashiqit.

Kroacia është në këmbë nga ngjarjet e fundit që kanë tronditur opinionin. Që nga pasdita e djeshme janë kryer disa ar restime dhe kanë filluar he time ndaj zyrtarëve të lartë shtetëtorë dhe biznesmenëve të njohur atje.

Politikanë të lidhur me pushtetin dyshohet se janë të përfshirë në k rime ekonomike, tendere, ndërtime, tregti dhe marrje rysh feti. Për këtë, sot në mëngjes është mbledhur Parlamenti kroat.

Kryetari i Komunës Velika Gorica që është deputet i partisë HDZ (Parti në pushtet) Drazhen Barishiq dhe deputeti i partisë tjetër SDP Vinko Gërgiq kryetar i Komunës së Nova Gradishkas janë të dy shuar si të përfshirë në afera korruptive të manipulimit me tenderë publikë.

Parlamenti ua ka hequr imuntetetin tre politikanëve: Barishiqit, Gërgiqit dhe Puljashiqit.

(Kosova Sot Online)