A e gjeni dot se ku ndodhet kafsha?

  • E.K /
  • 26 nëntor 2020 - 14:36
A e gjeni dot se ku ndodhet kafsha?

Shikoni foton e mëposhtme me vëmendje dhe na tregoni nëse arritët të gjeni se ku ndodhet kafsha.Nuk e gjetët? Epo, ja u tregojmë ne.

(Kosova Sot Online)