U përmend si personi që mundësoi kalimin nga PDK në VV – Deputetja Grainca publikon xhaxhain e saj

  • A.P /
  • 07 prill 2021 - 23:26
U përmend si personi që mundësoi kalimin nga PDK në VV – Deputetja Grainca publikon xhaxhain e saj

Pas kalimit nga Partia Demokratike në Lëvizjen Vetëvendosje, ka ardhur edhe një reagim nga deputetja, Adelina Grainca.

Ajo ka publikuar një fotografi me xhaxhain e tij, të apostrofuar si personi që “negocioi kalimin e saj në Lëvizjen Vetëvendosje”.

Deputetja Grainca, ka falenderuar publikisht xhaxhain e saj, për të cilin thotë se përherë ka punuar për të mirën e vendit.

“Keëto diteë emri im dhe i familjareëve teë mi u lakua vazhdimisht me pretekst krejteësisht shpifeës! Luli peër mua nuk eështeë veteëm xhaxhi im, por edhe prind e shoku im meë i ngushteë, mbeështetja meë e madhe qeë uneë kam. Publikisht sikurse para zgjedhjeve e edhe tani, do e falenderoja peër teë gjitha, do teë teë beëj krenar ty dhe gjitheë familjen duke punuar peërhereë neë teë mireë teë vendit toneë!”, ka shkruar Grainca.

(Kosova Sot Online)