Koha kur shtëpitë u kthyen në shkolla

  • G.G /
  • 09 korrik 2021 - 08:00
Koha kur shtëpitë u kthyen në shkolla

Qindra-mijëra nxënës dhe studentë shqiptarë nga Kosova janë dëbuar nga shkollat e tyre gjatë viteve të 90-ta.

Ata u detyruan të mësojnë në kushte të këqija në shtëpi, bodrume dhe dyqane.

Disa organizata të Kosovës kanë krijuar një program virtual për të treguar se si është organizuar mësimi në atë kohë.

(Kosova Sot Online)