Sot dëshmon dëshmitari i radhës në rastin e Mustafës

  • E.K /
  • 13 December 2021 - 11:10
Sot dëshmon dëshmitari i radhës në rastin e Mustafës

Ka nisur seanca gjyqësore ndaj Salih Mustafës, i akuzuar nga Dhomat e Specializuara për krime lufte. Sot do të dëgjohet dëshmitari i radhës në rastin e Mustafës.

Aktakuza ndaj Mustafës u konfirmua më 12 qershor 2020. Ai ngarkohet me përgjegjësi penale individuale dhe përgjegjësi penale si epror. Ai akuzohet për ndalim arbitrar, trajtim mizor, torturë dhe vrasje e paligjshme.

Salih Mustafa në këtë seancë do të jetë i pranishëm me videolidhje.

(Kosova Sot Online)